© Redaktör Haber 2022

Ünsal Group En Çok İstihdam Sağlayan Firma Ödülüne Layık Görüldü

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kobi Ödülleri Töreni 10 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kobi Ödülleri Töreni 10 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

KOSGEB, KOBİ’lerin rekabet güçlerini geliştirmek ve ülke genelinde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak hedefleri doğrultusunda “KOBİ Ödülleri Töreni KOSGEB’in Başkanlık binasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

4 ana kategoride gerçekleştirilen ödül töreninde KOSGEB veri tabanında yer alan KOBİ’ler arasında yapılan değerlendirmeler neticesinde sıralamaya girenler ödüllendirildi. Ödüle layık görülen 39 KOBİ temsilcisine ödülleri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından verildi.

Ödül alan işletmeler KOSGEB’in KOBİ Bilgi Sistemi’nden alınan son 3 yıllık mali yıl içindeki verilerinin aritmetik ortalamasına göre, 2022 KOBİ beyannamesindeki KOBİ vasfı baz alınarak kategorilerine göre belirlendi.

En Çok istihdam Sağlayan Firma Ödülüne Ünsal Grup Layık Görüldü

 KOSGEB tarafından düzenlenen yılın kobi ödülleri töreninde en çok istihdam sağlayan firma ödülleri kategorisinde 3 milyon kobi arasından firma ödülüne Ünsal Group layık görüldü. Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal’a ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve ATO Başkanı Gürsel Baran takdim etti.

Ünsal Group  Yönetim Başkanı Orhan Ünsal sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “ödüle layık görülmek bizim için onur vesilesi olmuştur” diyerek mutluluğunu ve teşekkürlerini ifade etti.   

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER