© Redaktör Haber 2022

Ünsal ailesinin mutlu günü

Ankara’da inşaat sektöründe başarıdan başarıya koşan ve Mevaşehir, Jewel projeleriyle yaşama değer katan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal’ın biricik kızı Büşra, Türk ailesinin biricik evlatları Yasin ile hayatını birleştirdi.

Ankara’da inşaat sektöründe başarıdan başarıya koşan ve Mevaşehir, Jewel projeleriyle yaşama değer katan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal’ın biricik kızı Büşra, Türk ailesinin oğlu Yasin ile hayatını birleştirdi.

İncek Arena düğün salonunda gerçekleştirilen rüya gibi düğüne siyaset ve iş dünyasından seçkin yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Ünsal ve Türk ailesi bütün misafirleri kapıda tek tek karşıladı.

Düğün için salona gönderilen çiçekler düğün salonunun etrafını rengarenk süslerken, salon içerisinde ki her türlü ayrıntı davetlileri adeta büyüledi.

BOL ŞAHİTLİ NİKAH TÖRENİ...

Düğün töreni öncesi Büşra ve Yasin çiftinin nikah töreni gerçekleştirildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın kıydığı nikaha aileden ve siyaset dünyasından 11 kişi şahitlik yaptı. Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Ankara eski Valisi ve 21. Dönem Ankara Milletvekili Saffet Arıkan Bedük, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Ankara eski Milletvekili Nevzat Ceylan, Ardahan eski Milletvekili Saffet Kaya, Gümüşhane Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Gümüşhane Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan, Kişisel Verileri koruma başkaanı Faruk Bilir, Ankara Eczacılar oda Başkanı Cem Abbasoğlu, Müsiad Ankara Şube Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz şahitler arasındaydı.

Nikah töreninde Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Evlilik cüzdanını Ankara eski Valisi ve 21. Dönem Ankara Milletvekili Saffet Arıkan Bedük çifte birlikte takdim etti.

Evlilik cüzdanını alan Büşra ve Yasin Çifti Mutluluklarını birbirlerine verdikleri gülücüklerle kutlarken aileleri ve nikah şahitleriyle birlikte verdikleri pozlarla da ölümsüzleştirdiler.

ÇİFTİN ZEYBEK OYUNU GÖZ DOLDURDU

Nikah töreni sonrası Büşra ve Yasin Çiftinin Zeybek oyunu da davetlilerce ilgiyle izlendi. İyi hazırlanılmış profesyonelce Zeybek oynayan çift dakikalarca alkışlandı.

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal ve eşi Ülker Ünsal’ın mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Bütün davetlilerle yakından ilgilenen Ünsal Çifti yoğun bir gecenin tatlı telaşını zaman zaman Türk ailesiyle birlikte yaşadı. Düğüne katılan davetliler arasında Ankara gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ömer Uzun ve ailesi ile Redaktör Haber imtiyaz sahibi İbrahim Gökdemir ve ailesi de vardı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER