© Redaktör Haber 2022

Tiryaki: Daha Konforlu Alanlar İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz

Altındağ Belediyesi ilçe halkının daha kaliteli ve modern sosyal alanlara kavuşmasını sağlamak amacı ile sürdürülebilir projeleri hayata geçirmeye ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi İlçede bulunan sosyal alanları inceleyerek yenileme programını belirliyor.

Altındağ Belediyesi ilçe halkının daha kaliteli ve modern sosyal alanlara kavuşmasını sağlamak amacı ile sürdürülebilir projeleri hayata geçirmeye ara vermeden devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, alanında uzman ekibiyle birlikte; Kosova Parkı, Su Parkı ve Karapürçek Stadyumu'nda bulunan halı saha ve spor alanlarında incelemelerde bulundu.

Verdiğimiz Sözleri Tutuyoruz

İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Veysel Tiryaki, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz dedi. Vatandaşların daha konforlu sosyal alanlarda vakit geçirmeleri için gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizen Tiryaki; bakıma ihtiyacı olan sosyal alanları bir bir tespit edip yeniliyor ve yeniden vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz vurgusu yaptı. Pırıl pırıl bir Altındağ için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

Revize Edilen Sosyal Alanlar

Kosova Parkı: Yenileme çalışmaları dahlinde parkın mevcut yapısı korunarak daha modern bir şekilde revize ediliyor. Böylece vatandaşların dinlenme ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği yeni modern alanlar oluşturuluyor.

Su Parkı: Su Parkı’nda yapılan yenilikler ile çocuklar ve aileler için daha güvenli ve eğlenceli bir ortam sağlanıyor. Parkın altyapısı güçlendirilerek, daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapması hedefleniyor.

Karapürçek Stadyumu Halı Saha ve Spor Alanları: Özellikle sporseverler için halı saha ve diğer spor alanlar yeniden düzenlenerek modern standartlara uygun hale getirilmesi sağlanıyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER