© Redaktör Haber 2022

Tiryaki: Altındağ Kurban Bayramı'nda da Pırıl Pırıl

Altındağ Belediyesi Kurban kesim yerleri olarak belirlenen noktalarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Altındağ Belediyesi'ne bağlı ekipler Kurban kesim alanlarını gece saatlerinde temizlemeye başladı. Başkan Tiryaki, halk sağlığının korunması için temizlik çalışmalarının bayram boyunca devam edeceğini söyledi.

 

 
Altındağ Belediyesi Kurban kesim alanları olarak belirlenen bölgelerde yoğun temizlik çalışmalarına başladı.
Kurban kesim alanı olarak belirlenen noktalarda yapılan temizlik çalışmaları; Altındağ Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından gece saatlerinde başladı.
Gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında; İlçede Kurban kesimi için kullanılan alanlar sabunlu sularla yıkanarak hijyenik hale getirildi. Böylece oluşabilecek kötü kokular ve görüntü kirliliği engellenmiş oldu. Kurban kesilen alanlar temiz bir görüntüye kavuştu.
“Tertemiz Bir Altındağ için Çalışmalarımız Devam Edecek”
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki; ilçede hijyen çalışmalarına önem verdikleri vurgulayarak; 6 ayrı Pazar alanını Kurban kesim yeri olarak belirlediklerini, görevli ekiplerinin bayramın ilk gününden itibaren, belirlenen noktalarda temizlik çalışmalarını gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Başkan Tiryaki; Dezenfekte ve temizlik çalışmalarının halk sağlığını tehlikeye atmamak için bayram boyunca devam edeceğinin bilgisini verdi.
Veysel Tiryaki ; “Tertemiz bir Altındağ için çalışmalarının aralıksız devam edeceğini dile getirirken “Altındağ her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da Pırıl pırıl” şeklinde ifadelerde bulundu .
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER