© Redaktör Haber 2022

Taklacı: Esnafımız İçin Her Zaman Dimdik Duracağız

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası; her yıl geleneksel hale gelen Aşure Programını bu yıl da gerçekleştirdi. Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı önderliğinde gerçekleşen Aşure Programında konuşan Taklacı; “esnafımız için her zaman dimdik durarak söylemlerimizi yerine getireceğiz” mesajı verdi.

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası; her yıl geleneksel hale gelen Aşure Programını bu yıl da gerçekleştirdi. Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı önderliğinde gerçekleşen Aşure Programına; Kosgeb Ostim Başkanı Hasan Şenel, Ankara Ticaret Odası 27. Komite üyesi Erkan Dorgut, Ankara İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı  İbrahim Aydın, Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı  İsa Güven , Ankara Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Uzun , Ankara’da Birlik Derneği Başkanı  Bayram mutlu, eski Müsiad Ankara Başkanı Hasan Basri Acar , MHP Altındağ ilçe Başkanlığı yöneticisi  Murat Onur,Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri ve Siteler esnafı katılım sağladı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı; Aşure Programının kendileri için manevi açıdan çok değerli olduğunun altını çizerek, göreve geldikleri ilk günden bu yana geleneksel olarak her yıl Aşure Programını gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Aşure Gününü önemine dikkat çeken Taklacı “İslam tarihinde birçok çok önemli olayın bugünde vuku bulduğunu aktardı. Başkan Taklacı;  Hazreti Adem'in işlediği günahtan sonra tövbesinin kabul edilmesi, Hazreti İdris'in diri olarak göğe yükseltilmesi, Hazreti İbrahim'in ateşte yanmaması, Hazreti Yakup'un oğlu Yusuf'a kavuşması, Hazreti Eyyûb’un hastalıklarının iyileşmesi, Hazreti Yunus'un balığın karnından çıkması ve Hazreti İsa'nın doğumu ve ölümden kurtarılarak göğe yükseltilmesi gibi hadiselerin Aşure Gününde gerçekleştiğini hatırlattı.

Aşure Günü Programı vesilesi ile işçi ve işveren buluşması gerçekleştirdiklerini dile getiren Taklacı; bu tür programlar güçlenmemizi sağlıyor, bu programlarla kenetleniyor ve güç birliğimizi artırıyoruz dedi. Başkan Hüseyin Taklacı; gerçekleştirdikleri programların çeşitli meslek odaları tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Taklacı; Esnaf temsilcisi olarak ciddi bir vebal üstlendiklerini bunu da hakkıyla yerine getirme gayreti içinde olduklarını ifade etti. “Biz olduğumuz sürece herkes bilsin ki; esnafımızın hakkını aramaya devam edeceğiz. Kimseden korkmayacağız çekinmeyeceğiz” diyen Başkan Hüseyin Taklacı; esnaf ve sanatkarımız her zaman diri kalacak vurgusu yaptı.

Taklacı; “esnafımız için her zaman dimdik durarak söylemlerimizi yerine getireceğiz” mesajı verdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER