© Redaktör Haber 2022

Siyasette Normalleşme Rüzgarı Yerel Yönetimlere de Ulaştı: Mansur Yavaş Sincan Belediyesini ziyaret etti...

Son dönemlerde Türkiye siyasetinde gözlemlenen normalleşme adımları, Meclis'ten yerel yönetimlere kadar geniş etki alanı bulmaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı ziyaret etti...

 

Son dönemde Türkiye siyasetinde gözlemlenen normalleşme adımları, Meclis'ten yerel yönetimlere kadar geniş bir etki alanı bulmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etmesiyle başlayan süreç, Meclis'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM milletvekilleriyle tokalaşmasıyla devam etti. Bu temaslar, siyasi arenada karşılıklı diyalog ve anlayışın güçlendiğine işaret ederken, normalleşme rüzgarı yerel yönetimlere de sıçradı.

Bugün Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ı makamında ağırlayarak dikkat çeken bir adım attı. Bu görüşmelerin, yerel yönetimlerin dayanışma içinde çalışması adına önemli bir mesaj olarak değerlendirildiği ve halk nezdinde olumlu karşılandığı belirtiliyor.

Yerel yönetimlerdeki bu iş birliği adımlarının, hem belediyelerin daha verimli çalışmasına hem de toplumda uzlaşı kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

 

 
 
 

 

 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER