© Redaktör Haber 2022

Özdoğan Grup 27 Yıldır Ticari Sektörde Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştiriyor

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın; Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Özdoğan Grup 1997 yılında “helal rızık kazanmak niyeti” ile Ankara Keçiören'de bir Emlak ofisi olarak kuruldu. Alpaslan Doğan’ın sahibi olduğu Özdoğan Grup 27 yılı geride bırakırken, Bağlıca’da ikinci şubesini açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın; Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Özdoğan Grup 1997 yılında “helal rızık kazanmak niyeti” ile Ankara Keçiören'de bir Emlak ofisi olarak kuruldu.

Alpaslan Doğan’ın sahibi olduğu Özdoğan Grup 27 yılı geride bırakırken, Bağlıca’da   ikinci ofisini açtı. Sektörde başarılı çıkışı ile ciddi bir ivme yakalayan, Ankara’nın öne çıkan ismi olmayı başararak, sağlam adımlarla büyümeye devam eden Özdoğan Grup Gayrimenkul, Otomotiv ve İnşaat sektöründe hizmet veriyor.

Açılışını görkemli bir törenle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı; ikinci şubesinde gerçekleştirdiğimiz röportajda mikrofonumuza konuşan Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Doğan; şirketin işleyişine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Doğan; Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak disipline çok önem verdiğini söyleyerek, bugün ki başarılarının ve istikrarın nedeninin “disiplinli çalışma sistemi” olduğunun altını çizdi.

“Teşkilatçı bir babanın çocuğu olduğunu ve kendi evlatlarının da teşkilatçı bir babaya sahip olduklarını dolayısı ile “disiplin” kavramının hep devam edeceğini dile getirdi.

Alparslan Doğan; 27 yıldır meslek hayatında alışveriş yaptığı tüm müşterileri ile dostluk ilişkisi geliştirdiğini söyleyerek; “bugüne kadar hiçbir müşteriyle bırakın tartışmayı, bırakın mahkemelik olmayı yüksek sesle dahi konuşulmadığını, helalleşmeden hiçbir alışverişi tamamlamadığını vurguladı.

Doğan; Özdoğan Grup olarak 27 yıldır tüm gayrimunkul ve otomobillerin 1 ay içerisinde satıldığı fiyattan geri alma taahhüdü ile satışını gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bu sayede müşterilerini mağdur etmediklerini, kendilerinin de güven ve dost kazandıklarını ifade etti.

Rızkın Kefilinin Allah Olduğunu Bilerek Yola Çıktık

Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğan; bugüne kadar ticari hayatında maddi kazanımdan ziyade itibar ve dost kazanmaya gayret gösterdiğini söyleyerek para bir şekilde kazanılır “rızkın kefilinin Allah olduğunu bilerek yola çıktık” şeklinde ifade etti.

Ekonomik zorlukların yaşandığı bir dönemde ikinci şubesini açarak Milliyetçi ve vatan sever bir duruş sergileyen Alparslan Doğan; mesleki prensibini şöyle izah etti: “geri durmak bize yakışmaz çalışacağız, başaracağız. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” bilinci ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bir aile şirketi olan Özdoğan Grup; sektördeki faaliyetlerini yürütmeye, başarılarına başarı katmaya Alparslan Doğan’ın başkanlığında; Doğan’ın oğulları Batuhan ve Enes beyle emin adımlarla ilerleyerek devam edecek.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER