© Redaktör Haber 2022

Okulların açılmasına günler kala Altındağ Belediyesi harekete geçti...

Altındağ Belediyesi mahallelerden sonra 2024-2025 Eğitim öğretim döneminin açılmasına günler kala temizlik ekiplerini bölgesinde ki okullara yönlendirerek okulları pırıl pırıl yaptı.

Altındağ'da okullar yeni eğitim ve öğretim dönemine pırıl pırıl başlayacak. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki’nin talimatlarıyla, ilçe genelindeki okullarda arı gibi çalışan ekipler, okul bahçelerini baştan aşağı temizledi. Biriken çöpleri toplayan ekipler, süpürme ve sulama işlemi de gerçekleştirdi.  

 

“OKULLAR ÖĞRENCİLERİ KARŞILAMAYA HAZIR…” 

Okulları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır hale getirmek için titiz bir biçimde çalıştıklarını söyleyen Başkan Tiryaki “Öğrencilerimiz yaz tatili boyunca okullarından uzak kaldı. Okullar öğrencileri, öğrenciler de okulları çok özledi. Yeni eğitim ve öğretim yılında okullarımız öğrencileri pırıl pırıl karşılasın, öğrencilerimiz de okullarını görünce içleri açılsın istedik. Bu nedenle ilçemizde bulunan okullarımızda temizlik çalışması gerçekleştirdik. Okullarımız pırıl pırıl bir görüntüye kavuştu” dedi. 

 

Başkan Tiryaki “Çocuklarımızın her zaman temiz ve bakımlı okullarda eğitim görmeleri için elimizden geleni yapacağız. Altındağ Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER