© Redaktör Haber 2022

Narin cinayetinde Watsapptan haber geldi

Diyarbakır'da kaybolan ve Tavşantepe mahallesinde 19 gün sonra torba içerisinde cesedi bulunan 8 yaşında ki kız çocuğu Narin Güran cinayetini çözecek watsap yazışmaları için watsaptan açıklama geldi. Bizzat Ulaştırma ve altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun açıkladığı açıklamaya göre Watsap hiç bir mesajı kayıt altında tutmuyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Narin Cinayetiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada watsaptan yazışmalarla ilgili açıklama geldiğini belirtti. 

Narin Güran cinayetinde amca Salim Güran'ın Narin'in kaybolduğu saatlerde silindiği belirlenen watsap yazışmalarının cinayetle ilgili olabileceği düşünülmüş ve bu yazışmaların geri getirilmesi halinde Narin cinayetinin düğümünün çözüleceği yönünde bekleyiş içerisine girilmişti. 

Anadolu Ajansı tarafından canlı olarak yayınlanan Editör masasının canlı yayın konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na "watsaptan cevap geldi mi?" sorusu yöneltildi. Uraloğlu Meta'ya bağlı watsap, ınstagram ve Facebook'un Türkiye'de birer temsilcisinin olmasını sağladıklarını dile getirerek bu manada istedikleri görüşmeyi anında yapabildiklerini aktararak Narin cinayeti ile ilgili olarak bahse konu yazışmaları da watsapptan talep ettiklerini belirtti. Watsapp tarafından hiçbir mesajın kaydedilmediği veya saklanmadığı yönünde açıklama geldiğini belirten Bakan Uraloğlu "Belik bulut sistemiyle kayıt yapılmış olabilir. Bu da araştırılıyor" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER