© Redaktör Haber 2022

Mamak'ta Zafer Asım Balcı'nın olacak

Mamak Belediye başkanı Murat Köse, Asım Balcı'nın adaylığının ilanının ardından ilk açıklamasını yaptı.
Kıymetli Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Adaylığı ilan edilen Mamak Belediye başkan adayı Asım Balcı'ya ve  tüm ilçe belediye başkan adaylarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
2019 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile tarafıma verilen onurlu görevi, yine kıymetli Cumhurbaşkanımın gösterdiği rehberliği  ve hedefler doğrultusunda Mamak'ta 174 hizmet ve eser üreterek başarıyla yerine getirdim ve inanıyorum ki  Asim Balcı başkanımız güçlü bir seçim kampanya sürecine imza atarak, seçimi büyük bir farkla kazanarak bizden görevi devir alacak ve bayrağı daha da yükseklere taşıyacaktır.
Seçim süreci boyunca Mamak’ta ve Ankara’da seçimlerin zaferle sonuçlanması için  görevlerimizi titizlikle yaparak tüm gücümüzle destek olacağımızı belirtmek isterim.

Görevler gelip geçicidir.
Önemli olan her karışı şehit kanları ile sulanmış aziz Vatanımızın, şanlı bayrağımızın, kadim Devletimizin  milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak en güzel ve hayırlı hizmetlerin devam ettirilmesidir.
Seçim zaferimiz hayırlı olsun İnşallah..

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER