© Redaktör Haber 2022

Mamak'ta Yeşilçam Geceleri: Çimenler Üzerinde Sinema Keyfi

Mamak Belediyesi, “Açık Hava Sineması” etkinliklerine 100. Yıl Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdiği “Çöpçüler Kralı” film gösterimi ile start verdi. 100. Yıl Millet Bahçesi’nde Nostalji rüzgarı esti.

100. Yıl Millet Bahçesi’nde Nostalji Esintisi

Mamak Belediyesi, “Açık Hava Sineması” etkinliklerine 100. Yıl Millet Bahçesi’nde gerçekleştirdiği “Çöpçüler Kralı” film gösterimi ile start verdi.

Açık Hava Sinemasında Nostaljik Keyif

Mamak Belediyesi, yaz etkinlikleriyle ilçeye renk katmaya devam ediyor. Eğlence ve kültür etkinliklerini mahallelere taşıyan belediye, Ağustos ayı boyunca farklı yerlerde düzenleyeceği “Açık Hava Sineması” etkinliklerine 100. Yıl Millet Bahçesi’ndeki “Çöpçüler Kralı” film gösterimi ile başladı.

Yoğun İlgi Gösterildi

Mamak Belediyesi, yaz akşamlarını unutulmaz etkinliklerle süslemeye devam ediyor. Sevilen Yeşilçam filmlerini açık havada vatandaşlarla buluşturan etkinlik, yüzlerce Mamaklıyı 100. Yıl Millet Bahçesi'ne çekmeyi başardı. Yıldızların altında, çimenler üzerinde film izlemenin tadını çıkaran her yaştan Mamaklı, “Çöpçüler Kralı” filmini kahkahalarla izledi. Mamak Belediyesi’nin çay ikramı ile tam bir sinema gecesine dönüşen etkinlik, Ağustos ayı boyunca her Cumartesi farklı mahallelerde devam edecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER