© Redaktör Haber 2022

Mamak Yuvam Anaokullarında Miniklerin Mutlu Günü

Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullarinda minikler yıl sonu etkinliğinde doyasıya eğlenirken aileler mutlu anlar yaşadılar.

Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullarinda yil sonu gösterisi heyecanı yaşandı. Çalışan annelerin yükünü hafifleten verdiği kaliteli ve özgün okul öncesi eğitimle öne çıkan Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullarinda minikler yıl sonu etkinliğinde doyasıya eğlenirken aileler mutlu anlar yaşadılar.

Mamak Belediyesi Neşet Ertaş, Peyami Safa ve General Zeki Doğan Anaokulu 4 ve5 yaş grubu öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu gösterisi ailelerin beğenisine sunuldu.

 75. Yl Cumhuriyet Amfi Tiyatro Sahnesinde gerçeklestirilen gösteriye Mamak Belediye Başkan Yardimcisı Hüseyin Boran, meclis üyeleri, aileler ve öğrenciler katıldi. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği programda öğrenciler, bir yıl boyuncaelde ettikleri bilgi ve yetenekleri sahneledi. Birbirinden güzel kostüm ve elbiselerle sahneye çıkan miniklerin gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

"Anaokullarının Sayısını Artırarak Kaliteli Eğitime Devam Edeceğiz"

Okul öncesinden üniversiteye Mamak Belediyesi Anaokullar'nın sayilarinı artıracaklannı kaydeden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, "Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Bugün buradaki velilerimizin ve çocuklarımızin mutluluğunu gözlerinde görebiliyorum. İnşallah anaokullarımızın sayılarını artırarak ilçemize kazandıracağız. Çok daha fazla çalışan annemizin yükünü alacağız" diye konuştu. Başkan Yardımcısı Boran; Mamak Belediyesinin enstrüman kursları, gençlik merkezleri ve kütüphaneleri ile anaokulundan üniversiteye kadar birçok hizmeti çocuklar ve gençlere sunduklarinı belirtti.

"Minikler Sundu Aileler Mutlu Oldu"

Öğretmenleri eşliğinde heyecanla birbirnden güzel sunumlar yapan minik öğrenciler büyük beğeni topladı. Minikler zeybek oyunları, ritim ve dans gösterileri ile davetlilere keyifli anlar yaşatırken; aileler çocuklarının muhteşem performanslanı karşısında büyük büyük mutluluk yaşadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER