© Redaktör Haber 2022

Keçiören'deki adayın navigasyona ihtiyacı yoktur

AK Parti Keçiören Belediye Başkan A. Adayı Av. Zafer Çoktan; Keçiören Belediye Başkanlığına aday olacak siyasetçi profilini işte böyle belirledi ‘Keçiören'deki adayın Navigasyona ihtiyacı yoktur’

AK Parti Keçiören Belediye Başkan A. Adayı Av. Zafer Çoktan Redaktör Haber ve Medya Ankara’da canlı olarak yayınlanan Siyaset Gündemi programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdem Yeşer ve İbrahim Gökdemir’in sorularını cevaplayan Zafer Çoktan ‘Keçiören'deki adayın Navigasyona ihtiyacı yoktur arabaya bindiği zaman Sancaktepe Mahallesi deyince tarif almadan oraya gidebilecek sokak sokak karış karış bilen kişilerin burada görev alması gerektiğini düşünüyorum’ dedi.

Keçiören Çocuğuyum

Her bir köşesinde hatıralarımın olduğu, çocukluğumun geçtiği, Sanatoryum Hastanesinin arkasındaki Pınarı unutmayan, Osmanlı Pazarının olduğu alanda bir liraya bisiklete binen, Dutlukta dut ağacına çıkıp dut yiyen, bademlikteki badem ağaçlarını hatırlayan bir kardeşinizim yani Keçiören çocuğuyum.

Keçiören’e Hizmet Etmek İstiyorum

Büyüdüğüm bu coğrafyaya 9 yıl boyunca ilçe başkanı olarak hizmet ettim. Rabbim bundan sonra da başka görevlerle hizmetimi sürdürmeyi nasip etsin diye dua ediyorum. Tüm Keçiörenli hemşehrilerimi, teşkilat mensuplarımızı saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Birinci Önceliğimiz Kentsel Dönüşüm

Keçiören’in en büyük eksiği nedir sorusuna; yüzde yüz kentsel dönüşüm dedi.

Maalesef yaşadığımız deprem sürecinde birçok vilayetimizde kentsel dönüşümün zamanında yapılamamış olmasının ağır bedelleriyle karşılaştık. Keçiören içinde kangren olmuş yaramızın bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyorum diyerek, kentsel dönüşümün gerekliliğine vurgu yaptı.

‘Keçiören'in de Türkiye'nin birçok şehrinde olduğu gibi birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu çok net biçimde söyleyebilirim’ ifadelerinde bulundu. İnşallah Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımızda bütün ilçe belediye başkanlarıyla koordine olarak birinci önceliğimiz olan kentsel dönüşüm meselesini masaya yatırmak istediğini’ ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER