© Redaktör Haber 2022

Jewel İncek otel konforunda yaşam sunacak

42 yıldır Ankara’da inşaat sektöründe hizmet veren ve prestijli projeleriyle ön plana çıkan Ünsal Grup tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesi İncek mevkiinde yeni bir projenin lansmanı yapıldı. Jewel İncek projesiyle ofis, konut ve Alışveriş merkezi tek bir merkezde adeta rüya gibi bir yaşam alanı sunuyor.

42 yıldır Ankara’da inşaat sektöründe hizmet veren ve prestijli projeleriyle ön plana çıkan Ünsal Grup tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesi İncek mevkiinde yeni bir projenin lansmanı yapıldı. Jewel İncek projesiyle ofis, konut ve Alışveriş merkezi tek bir merkezde adeta rüya gibi bir yaşam alanı sunuyor.

İŞ VE YAŞAM ALANINI BİRBİRİNE YAKINLAŞTIRDI

Yaşamında konfor arayanlar açısından uzun zamandır merakla beklenen Jewel İncek projesinin tanıtım lansmanı yapıldı. Ankara’da bin 500 konutluk Mevaşehir projesiyle binlerce ailenin konforlu bir yaşam alanına kavuşmasına vesile olan Ünsal Grup projesi olan Jewel İncek tanıtım lansmanında katılımcılarda hayranlık uyandırdı. Gölbaşının İncek bölgesinde önemli bir lokasyonda inşaatına başlanan ve tanıtımı yapılan Jewel İncek projesi 2+1 ve 4+1 dairelerin olduğu konutlar ile Ofislerin bulunduğu iki ayrı kuleden oluşuyor. Kulelerin alt bölümünde ise 50 adet dükkanın bulunduğu bir alışveriş merkezi bulunuyor.

ORHAN ÜNSAL: JEWEL İNCEK PROJEMİZİ LOKASYONA YAKIŞACAK BİR KONSEPT HAZIRLADIK

Jewel İncek Projesinin lansmanında konuşan Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal “Ankara’nın önemli bir lokasyonunda bulunan İncek’te İncek bulvarı ve Beytepe bulvarının kesiştiği noktada Jewel İncek projemize başladık. Bu tür yerler çok kıymetli yerlerdir. Bu lokasyonlara proje hazırlarken, projeyi yerine yakıştırmak lazım. Bunun için biz çok çaba gayret ettik. Değerli mimarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bölgenin ticari konsepte de ihtiyacı olduğunu gördük. Burada çok büyük bir yaşam alanları var ama buranın ticari alanı yoktu. Bizim parselimiz ticari alandı. O yüzden buranın ticari ihtiyacını da karşılamak istedik. Ona göre konsept gerçekleştirdik. Bir rezidans kulemiz birde ofis kulemiz var. İsteyen daire alabilir, Rezidansta otel konforunda yaşayabilir. İsteyen Ofiste alabilir işyerini evinin yakınına taşıyabilir. Bunun dışında kulelerimizin altında ticari mağazalarımız olacak” dedi.

KRİZLERE RAĞMEN ÜRETMEYE DEVAM ETTİK

Orhan Ünsal, Ünsal Grup olarak 50 yıldır Ankara’da olduklarını belirtirken “Biz Ankaralıyız. Minaremizi Ankara’da kurduk. Ankara’da da kalacağız. Ama Türkiye’de faydalı olmak içinde emeğimizi, cetvelimizi çevireceğiz. Ünal Grup olarak 42 yıldır inşaat sektöründe devam ediyoruz. Binlerce konut yaptık, binlerce aileyi ev sahibi yaptık. Krizlere rağmen üretmeye devam ettik. En büyük krizlerde bin 800 konutluk Mevaşehir projesini gerçekleştirdik” dedi.

İnşaat sektörünün yanı sıra çocukluk hayali olan Havacılık sektöründe de yerlerini aldıklarını belirten Orhan Ünsal her iki alanda da projelerini geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

ÜNSAL GRUP’A PRESTİJ PROJE İÇİN TEŞEKKÜR

Jewel İncek projesinin lansman galasına katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Yatırımcılarımızı ilçemize davet ediyoruz. Onlardan birtanesi işte bugün Ünsal Grup oldu. Jewel İncek projesi bölgeye ayrı bir değer katacak. Böylesine önemli ve özenli çalışılmış projeleri belediye olarak herzaman destekliyor ve işlerini kolaylaştırıyoruz. Özellikle Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal’a teşekkür ediyorum” dedi.

Lansmana katılan İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu’da ekonomik krizlere rağmen büyük inşaat firmalarının prestijli projelerinin devam etmesini önemsediklerini belirtirken Jewel incek projesini hazırlayan Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal’ı tebrik etti.

Proje lansmanına Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Ankara eski Milletvekili Nevzat Ceylan, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve iş ve siyaset dünyasından pek çok kişi katıldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER