© Redaktör Haber 2022

Helal Rızık Kazanmaya 2’inci Şube ile Devam Edecekler

Yönetim kurulu başkanlığını MHP Ankara il Başkanı Alparslan Doğan'ın yaptığı 27 yıl önce “Helal Rızık Kazanma” niyeti ile Keçiören’de Gayrimenkul ve Otomotiv Sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Özdoğan Grup Şirketler Topluluğu Etimesgut Bağlıca'da ikinci şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. MHP Lideri Devlet Bahçeli açılışa bizzat katıldı.

Özdoğan Grup Şirketler Topluluğu 27 yıl önce “Helal Rızık Kazanma” niyeti ile Keçiören’de Gayrimenkul ve Otomotiv Sektöründe faaliyet göstermeye başladı.

27 yıl boyunca Ankara’da ticari hayatta gösterdiği faaliyetlerle önemli ölçüde başarılı bir ivme yakalayan Özdoğan Grup Şirketler Topluluğu Bağlıca ’da 2’inci şubesini açtı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde açılış törenine katıldı.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a ait gayrimenkul, inşaat ve otomotiv sektöründe hizmet veren iş yerinin açılışını; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gerçekleştirdi.

Etimesgut ilçesine bağlı Bağlıca Mahallesindeki binanın açılışı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra galeriyi gezen Bahçeli, 1950 model bir otomobili inceledi.

Açılış törenine, MHP Genel Başkan Yardımcıları Feti Yıldız ve Yaşar Yıldırım ile Grup Başkanvekili Filiz Kılıç ile AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan katıldı.

Genel Başkanımızın Açılışı Gerçekleştirmesi Bizim İçin Şereftir

Özdoğan Grup Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu ve MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan; Redaktör Haber mikrofonumuza yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin açılışımızı onurlandırması bizim için bir şereftir kendisine çok teşekkür ediyorum” diyerek, “şiddetli yağmura rağmen açılışa yoğun bir katılım ve ilgi gösteren dostlarımıza da minnetlerimi sunuyorum hepsinden Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.

Alpaslan Doğan; çalışma hayatına 9 yaşında başladığının altını çizerek, bir aile şirketi olan Özdoğan Grup Şirketler Topluluğu’nun bizatihi başında bulunarak ticari hayatına kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER