© Redaktör Haber 2022

Dünya Malı Eksi Bir Beyazperdede

Beyazperdenin sevilen ve usta isimlerini bir araya getiren “Dünya Malı Eksi Bir” filmi 17 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluşuyor.

Beyazperdenin sevilen ve usta isimlerini bir araya getiren “Dünya Malı Eksi Bir” filmi 17 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluşuyor.

Dünya Malı Eksi Bir

Vural, ustası Suphi hapse girdikten sonra, kumarhane patronu Haluk’un yanında çalışmaya başlar. Fakat vicdanı rahat değildir. Zira ustasına tuzak kurup hapse yollayan kişi Vural’ın şimdiki patronu olan Haluk’tan başkası değildir. Vicdanının sesini dinleyen Vural, ustasının intikamını almaya karar verir ve fırsat kollamaya başlar. Ve filmin hikayesi de burada başlar.

Yönetmen koltuğunda Uygur Akkaya’nın oturduğu yerli yapımın yapımcılığını Erman Biçer, Uygur Akkaya ve Erkan Biçer üstleniyor.

Ünlü müzisyen Mehmet Erdem’in konuk oyuncu olarak katıldığı “Dünya Malı Eksi Bir” filminin jenerik şarkısı usta pop şarkıcısı Hande Yener tarafından hazırlandı.

Hırslı ve gözü kara yağız bir genç olan Vural, ustası Suphi ve kumarhane patronu Haluk ve diğer karakterlerin hikayelerini macera, suç, komedi ve duygusal türlerde sıra dışı bir şekilde, farklı tespitlerle anlatılan olaylar zincirini izlerken kendinizi filmin içinde hissedip kendi hayatınızdan çok şey bulacaksınız. Büyüleyici bir yolculuğa hazır olun.

17 Mayıs’ta vizyonda olacak olan “Dünya Malı Eksi Bir” filmi beyazperdenin sevilen ustalarını bir araya getirdi.

Başrollerini usta oyuncular Uğur Yücel, Altan Erkekli, Berk Hakman, Erkan Köse, Asena Tugal, Serhat Özcan ve Turgay Tanülkü'nün paylaştığı 3 filmlik seriden oluşan “Dünya Malı filminin ilki “Eksi Bir”17 Mayıs’ta vizyonda olacak.

Künye:

Yönetmen: Uygur Akkaya

Senaryo: Galaxy Yazarları Salih Tahir, Korkut Soylu, Erkan Köse, Uğur Akkaya, Erman Biçer, Tolga Mert

Kurgu:

Galaxy Movie Studios

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER