© Redaktör Haber 2022

Çankaya Belediyesi’nden Kantini Bulunmayan Okullara Sıcak Yemek Hizmeti

Çankaya Belediyesi, ilkokul öğrencilerine sunduğu sıcak öğle yemeği uygulamasıyla hem ailelerin bütçelerine destek oluyor hem de çocukların dengeli beslenmesini sağlıyor.

Çankaya Belediyesi, ilkokul öğrencilerine sunduğu sıcak öğle yemeği uygulamasıyla hem ailelerin bütçelerine destek oluyor hem de çocukların dengeli beslenmesini sağlıyor. İlçede kantini olmayan 15 okula kadar ulaştırılan bu hizmet, yaklaşık 2 bin 600 öğrencinin sıralarında sıcak yemekle buluşmasını sağlıyor.

Çankaya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla, ekonomik zorluklar yaşayan ailelerin çocuklarına sağlıklı ve yeterli beslenme imkânı sunuyor. Belediye ekipleri tarafından hijyenik koşullarda hazırlanan yemekler, özel kaplar içinde okullara götürülerek çocuklara ulaştırılıyor.

HER GÜN FARKLI MENÜ, 2 BİN 600 ÇOCUĞA DESTEK

Çankaya Belediyesi’nin yürüttüğü bu uygulama ile kantini olmayan 15 okulda okuyan 2 bin 600 ilkokul öğrencisi, beslenme saatlerinde her gün farklı bir menü ile sıralarında sıcak yemek alıyor. Hafta içi her gün devam eden bu hizmetle öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkı sağlanıyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER