© Redaktör Haber 2022

Başkent'in Gizemli Doğa Harikasında Kayak ve Sörf Keyfi

Memur ve öğrenci şehri olarak anılan Başkent Ankara'nın gizemli doğa harikasında Kayak ve Sörf Keyfi sürebileceğiniz eşsiz bir bölge olan Kesikköprü Baraj Gölü,ziyaretinizi ve keşfedilmeyi bekliyor.

 

 
Başkent Ankara, memur ve öğrenci şehri olarak anılmasına rağmen doğal güzellikleriyle de büyülüyor. Denizi olmayan bu şehirde kayak yapabilir, hatta dalış bile gerçekleştirebilirsiniz. Başkent içinde barındırdığı kültürel zenginlikler kadar doğal güzellikleriyle de öne çıkan güzide şehirlerimizden biridir. Tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra, doğa severlerin de gözbebeğidir.
 Günübirlik Tatil İçin Gayet İdeal
Ankara’da bulunan barajlar, göller ve ormanlar, tatil yapmak ve kafa dağıtmak isteyenler için ideal yerlerdir. Su sporlarına ilgi duyanlar için de Ankara’nın bu bölgeleri mükemmel bir tercih olacaktır. Bu şehirde sörf, kayak ve dalış gibi çeşitli su sporlarını yapma imkânı bulabilirsiniz. Tüm bu sporları deneyimlemek için Kesikköprü Baraj Gölü isabetli bir seçenek olacaktır.
Nasıl Gidilir?
Kesikköprü Baraj Gölü, Ankara’nın en gözde yerlerinden biridir. Gölbaşı’nı geçip Bala yönüne dönerek, Beynam Ormanları tabelasını takip ederek bu harika göle ulaşabilirsiniz. Kesikköprü Baraj Gölü’nde birçok aktivite yapmanız mümkün. Göl kıyısında belediyenin tesisleri ve bir büfe de bulunmaktadır.
Mutlaka Keşfetmelisiniz
 Ankara’dan yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta yer alan Kesikköprü Baraj Gölü, 30 metreye yakın derinliği ile dikkat çekiyor. Bu baraj gölünde yüzebilir, sörf, kayak ve dalış gibi su sporlarının keyfini çıkarabilirsiniz.
 Ankara’nın doğal güzelliklerini keşfetmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için Kesikköprü Baraj Gölü ziyaretinizi ve keşfedilmeyi bekliyor.
 
 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER