© Redaktör Haber 2022

Başkan Tiryaki; Her Şey Tertemiz Bir Altındağ İçin

Altındağ Belediyesi, çöp ev operasyonu yaptı. Vatandaşların taleplerini dikkate alan Altındağ Belediyesi, Hacı Bayram Mahallesi Eti Zafer Sokak’ta bulunan bir çöp evi temizledi.

Vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayan Altındağ Belediyesi, Hacı Bayram Mahallesi’nde bulunana bir çöp evde temizlik operasyonu gerçekleştirdi.

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ihbarlarının ardından harekete geçti. Altındağ Belediyesi, Hacı Bayram Mahallesi Eti Zafer Sokak’ta bulunan bir çöp evi temizledi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin talimatı üzerine 10 kişiden oluşan ekip, evden tam 2 kamyon dolusu çöp çıkardı. Çevreye kötü koku yayan çöp evin temizlenmesinin ardından vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Mahalle sakinleri temizlik çalışmalarının ardından, Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Tiryaki’ye teşekkürlerini iletti.

Her Şey Halk Sağlığı İçin

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki; “tertemiz bir Altındağ için ne gerekiyorsa yaptıklarının altını çizdi. Vatandaşlardan gelen istek, şikâyet ve ihbarları mutlaka değerlendirdiklerini söyledi. Vatandaşlarla yapılan iş birliğinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Tiryaki; vatandaşların her konuda 444 39 19 numaralı Altın Masa Hattını arayarak destek alabileceklerini dile getirdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER