© Redaktör Haber 2022

Altındağ'da “Bilinçli Anneler, Mutlu Aileler” Semineri Düzenlendi

Altındağ Belediyesi, bir önemli seminere daha ev sahipliği yaptı. Altındağlı kadınlar, “Bilinçli Anne ve Mutlu Aile” temalı seminerde buluştu. . Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere, Altındağ Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi ve Kütüphane üyesi kadınlar katıldı.

Altındağ Belediyesi, bir önemli seminere daha ev sahipliği yaptı. Altındağlı kadınlar, “Bilinçli Anne ve Mutlu Aile” temalı seminerde buluştu.

Altındağ Belediyesi ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen “Bilinçli Anne ve Mutlu Aile” projesi kapsamında gerçekleştirilen seminere, Altındağ Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi ve Kütüphane üyesi kadınlar katıldı. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere, Altındağlı kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Terörle Mücadelede Bilgilendirme

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen seminerde, terör örgütlerinin eleman temin etme yöntemleri, hedef belirleme stratejileri, sosyal medya üzerinden yapılan provokatif çalışmalar ve sosyal medyanın terör amaçlı kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı. Katılımcılar, terörle mücadele konusunda bilinçlenirken, çocuklarını ve ailelerini olası tehlikelerden koruma yolları hakkında da bilgi edindiler.

Katılımcıların Görüşleri

Beşikkaya Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyelerinden Nuriye Kellegöz, semineri oldukça faydalı bulduğunu belirtti. Kellegöz, "Semineri çok beğendim, çok verimli oldu. İyi ki katılmışım diyorum. Öğrendiğim bilgileri kızlarıma da anlattım. Tedbir alma konusunda bilinçlendim. Herkesin bilinçlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Seminerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum," dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER