© Redaktör Haber 2022

Altındağ belediyesi Zübeyde hanım mahallesinde temizlik seferberliği başlattı...

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin yeniden seçilmesiyle birlikte Altındağ bölgesinde günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra mahallelere özel genel temizlik çalışmaları da yapılıyor. Altındağ belediyesi ekipleri Zübeydehanım mahallesinde detaylı temizlik ve ilaçlama çalışmaları yaparak Zübeyde hanım mahallesini pırıl pırıl yaptı.

Altındağ Belediyesi tarafından ilçedeki tüm mahallelerde başlatılan detaylı temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Altındağ’da temizlik seferberliği sürüyor… Altındağ Belediyesi, Altındağlı vatandaşların temiz bir çevrede yaşam sürmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçede bulunan tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Zübeyde Hanım Mahallesi’nde detaylı temizlik ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Büyük bir titizlikle çalışan ekipler, sokakları süpürdü, yıkadı. Zübeyde Hanım Mahallesini tertemiz yapan ekipler, sinek ve haşerelere karşı ilaçlama yapmayı da ihmal etmedi. 



“ALTINDAĞLILARA TEMİZ BİR ÇEVRE EMANET EDİYORUZ”

“En güzel temizlik hiç kirletmemektir” diyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “İlçe genelinde başlattığımız temizlik seferberliği hummalı bir şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz mahallelerimizdeki her noktayı titizlikle temizliyor. Bunların yanı sıra sıcak havalarda artış gösteren sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması da yapılıyor” ifadelerini kullandı.
Başkan Tiryaki, “Altındağlı hemşehrilerimize temiz bir çevre emanet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER