© Redaktör Haber 2022

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü Büyük Coşkuyla Kutlanacak

Kurtuluşun ve birliğin bayramı olarak kabul edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. Yıl Dönümü Büyük coşku ve heyecanla Kutlanacak.

Türkiye, Kurtuluş Savaşı’nın zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl dönümünü gurur ve coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. Bağımsızlık mücadelesinin dönüm noktası olan bu büyük zafer, ülke genelinde çeşitli etkinliklerle anılacak.

Kutlamaların merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da başkent Ankara olacak. Törenlerin ilk adresi Anıtkabir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mozoleye çelenk bırakarak Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayacak. Ardından, Beştepe’de düzenlenecek resmi törenle tebrikleri kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’deki törenin ardından Kara Harp Okulu Mezuniyet Töreni’nde genç subayların mezuniyet sevincine ortak olacak. Aynı gün program kapsamında bir caminin açılışı da yapılacak.

Akşam saatlerinde ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde büyük bir konser düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılması beklenen etkinlik, Zafer Bayramı coşkusunu müzikle taçlandıracak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER